TEKSTIILIT JA TUOTTEET URHEILUUN SEKÄ VAPAA-AIKAAN


Meiltä löydät myös tekstiilejä urheiluun ja vapaa-aikaan. Lisäksi valikoimaamme kuuluu myös asusteet, reput, kassit, päähineet ym. oheistuotteet.

Sky Median ja Cliquen kuvastoista löytyy laaja valikoima kyseisiä tuotteita.

Lisäksi juuri urheilu- ja vapaa-ajan tekstiileihin suuntautuva Craft -tuotemerkistä löytyy oma kuvasto. Tässä vähän tarkempaa infoa Craftista.

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Logoon usein yhdistetty ”FUNCTIONAL SPORTSWEAR”-slogan kertoo ytimekkäästi, mistä tuotemerkissä on kyse. Craft-sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Tänä päivänä Craft -tuotemerkki on erittäin tunnettu skandinaavinen brändi ja sitä myydään ympäri maailmaa. Yritykset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft - tuotemerkin itselleen!

Meillä on olemassa urheiluseuroille erillinen seurahinnasto. Ota yhteyttä, niin voimme katsoa yhdessä millaiset tekstiilit sopisivat juuri teidän seurallenne. Jos vaatepuoli on jo kunnossa, niin voitte kysyä myös pelkkää painohinnastoamme.